Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu

Merkez Mahallesi Okullar Caddesi No40/A Saraydüzü SİNOP
Vizyon
Sağlam adımlarla ilerleyen geleceğin meslek adamlarını ve topluma bilimsel ve sosyal açıdan katkıda bulunabilecek bireyleri yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimize günlük hayatta ve eğitim hayatında kendilerini gerçekleştirebilecek bir düzeye gelebilmeleri için gerekli olan bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda eğitim öğretim hizmeti sunmak.
Başarılar
öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılında 4 fen lisesi 2 proje lisesi kazanmışlardır. öğrencilerimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılında 3 fen lisesi 1 proje lisesi kazanmışlardır. 2019-2020 eğitim öğretim yılında HENTBOL branşında Küçük erkekler il 2.´si ; küçük kızlar ve yıldız kızlarda il 3.´sü olmuştur. 2019-2020 eğitim öğretim yılında VOLEYBOL branşnda Yıldız kızlar takımında grup 2. olduk.
Kaloriferli Sistem
Ulaşım
öğretmenlerimiz Okulumuzun yanında öğretmen lojmanında kalabilmektedir. ilçemize 20 km uzaklıkta olan Boyabat ilçesinden de servis ile gidiş-geliş yapmaktadırlar. öğrencilerimiz ise taşımalı eğitim kapsamında servis ile gelmektedirler.
Merkez Mahallesi Okullar Caddesi No40/A Saraydüzü SİNOP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine yaklaşık olarak 110 km uzaklıkta olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Hentbol, Voleybol, Bocce, Badminton, Atletizm
Tubitak 4006 , E-Twinning