Cumhuriyetin 100. yılı Saraydüzü'nde coşku ile kutlandı.

Mrt

Saraydüzü Kaymakamlığı'nın koordinesinde geliri depremzede ailelere bağışlanacak olan   Türkaylar İlkokulu/ Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu/ Saraydüzü İmam Hatip Ortaokulu ve  Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kermesimiz 16/03/2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Türkaylar Ortaokulu kapalı spor salonunda gerçekleşen kermesimizde öğretmen, öğrenci ve velilerimizin çabalarıyla hazırlanan ürünler, Saraydüzü halkının büyük desteği ve katkısı ile satılmıştır. Kermesin gerçekleşmesinde katkısı olan başta ilçemiz kaymakamı Sayın Tugay KALKANLI'ya, Belediye Başkanımız Hasan PEKER'e, ürün getirerek katkı sunan okullarımızın öğretmen, öğrenci ve velileri ile Saraydüzü Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerine, kermesin organizasyonunda görev alan öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve İşkur personellerimize, kermese gelerek büyük duyarlılık gösteren ve katkı sunan değerli Saraydüzü halkına ve misafirlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde yürüttüğümüz yerel projelerden biri olan Yolumu Aydınlatan Şahsiyetler projesi kapsamında ilk konuğumuz Sayın Kaymakamımız Tugay KALKANLI oldular. Proje kapsamında öğrencilerimize hitap eden ardından öğrencilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Şbt

BOCCEDE İKİNCİ İL BİRİNCİLİĞİMİZ YILDIZ ERKEK TAKIMIMIZDAN 2021-2022 Eğitim öğretim yılı okul sporları programında yer alan Bocce Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakaları 16 Şubat Çarşamba günü Sinop Kapalı Tenis Kortu yanındaki Bocce sahasında gerçekleşti. Müsabakalara Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu kız ve erkek takımları ile katıldık. Son derece başarılı müsabakalar çıkartan takımlarımızdan Yıldız Erkek Takımımız okulumuza birincilik kupasını getirdiler. haftanın 7. kupası olan İL BİRİNCİLİĞİ KUPAMIZ okulumuzda büyük coşkuyla karşılandı.  Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu Yıldız Erkek Takımı kendi kategorisinde birinci olarak 21-22 Mart'ta Giresun'da düzenlenecek Okul Sporları Bocce Bölge Müsabakalarında İlimizi temsil edecektir. Müsabakalarda üstün başarı gösteren öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi özveri ile çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erva YURTSEVEN'i tebrik ediyor, bölge müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Ock

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen hentbol müsabakalarına yıldızlar kategorisinde hem kız hem erkek takımlarımızla katıldık. Okul tarihimizde ikinci kez yer aldığımız müsabakalardan takımlarımız kupalar ile döndüler. Yıldız Kız Hentbol takımımız il üçüncüsü olurken Yıldız Erkek Hentbol takımımız il ikincisi oldu. Beden Eğitimi Derslerinde, okul çıkışı kurslarında ve akşam anrenmanlarında yoğun bir performansla çalışan takımlarımız hem okulumuzu hem de ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Derslerini aksatmadan zaman ayıran ve antrenmanlara katılan öğrencilerimize, özellikle akşam anrenmanlarına soğuk mevsim koşullarına rağmen öğrencileri getirip götüren ve antrenmanları aksatmayan velilerimize, süreci sadece müsabakalara hazırlık değil birer sporcu yetiştirme aracı ve amacı olarak görüp yoğun mesai harcayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erva YURTSEVEN'e gayretlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Okulumuzun müzesine iki kupa kazandıran öğrencilerimizi tebrik eder spor yaşamlarında çok daha güzel başarılar elde etmelerini dileriz.

Kas

Öğrencilerimiz ile diyabet(şeker) hastalığına dikkat çekmek için bir skeç hazırladık ve sınıflarda sunduk.