Erva YURTSEVEN - Beden Eğitimi Öğretmeni

1994 Yılında Sivas’ta doğdum. İlköğretimi Sivas Danişment İlköğretim Okulunda, liseyi Sivas Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesinde tamamladım. Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde bir yıl Antrenörlük eğitimi aldıktan sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümüne başladım. 2017 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladım. İlkokul 4.sınıftan itibaren 14 yıl çeşitli kulüplerde aktif olarak hentbol sporu yaptım. 2019 yılında Sinop Saraydüzü Türkaylar Ortaokuluna atandım ve halen aynı görevi sürdürmekteyim. İşaret Dili Eğiticiliği Sertifikasına ve Görme Engelliler İçin Braille Alfabesi Sertifikasına sahibim. Burdur’da 2017 yılında düzenlenen Uluslararası Spor Bilimleri Kongresinde “Okul Sporlarından Hentbolun Akademik Başarıya Etkisi” konulu tezimi sundum. Anadolu Masalları eğitimi alarak Masal Öğretmeni oldum ve bu alanda okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlemekteyim.