Zülfikar TANRIVERDİ - Özel Eğitim Öğretmeni

02.28.1990 yılında Adıyaman’ın Merkez İlçesinde doğdum. İlkokulu Karakoç Köyü ilkokulunda okudum. Orta öğretimi merkez ilçeye bağlı Altınşehir ortaokulunda tamamlayıp liseyi de aynı şekilde merkez ilçeye bağlı Adıyaman Lisesinde tamamladım. 2011 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde Coğrafya bölümünü kazandım ve 4 yıl üniversite serüveninden sonra 2015 yılında mezun olup 1 yıl meslek hayatıma  ara vererek tekrar üniversite okumaya karar verdim. Öğretmenlik idealim olduğu için 2017 yılında Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümünü kazandım. Daha önce okuduğum bölümden dolayı bir çok dersten muaf olarak ve özveri çalışmayla üstten ders alarak 4 yıllık eğitim öğretim hayatımı 3 yılda bitirdim. Öncesinde girdiğim KPSS puanı ile MEB bünyesinde 2020 yılında Sinop/ Saraydüzü ilçesine bağlı Türkaylar Ortaokuluna tayinim yapıldı ve şu an hala Türkaylar Ortaokulunda görevime devam etmekteyim.